KAJAK AVANTURE U SRBIJI
- DRINA KAJAK AVANTURA -

- Jednodnevni izlet iz Beograda -

 

Drina Kajak Avantura


DRINA KAJAK AVANTURAKroz kajak avanture otkrijte sva skrivena i manje poznata mesta na rekama i jezerima širom Srbije.

Drina kajak avantura je jednodnevni izlet organizovan iz Beograda sa 4-6 sati provedenih na vodi. Avantura se organizuje za učesnike bez prethodnog iskustva u rekreativnom kajakingu. Program je prilagođen učesnicima svih uzrasta i fizičke kondicije. Porodice sa decom su dobrodošle! Kajaking niz reku Drinu se organizuje sa polaskom u mestu Perućac, a  završava 23 km nizvodnije, u mestu Rogačica. Za vreme spusta niz reku Drinu, napravićemo nekoliko kraćih pauza na šljunkovitim plažama, pored vodopada Vrelo, kao i pored poznate Kućice na steni. Kajaci koje koristimo su na naduvavanje, jako su stabilni, sa dva sedišta. Da bi ih koristili nije potrebno prethodno iskustvo ili posebna fizička kondicija. Moguće su individualne i grupne rezervacije. Sva neophodna siguronosna oprema je obezbeđena (kajak, siguronosni prsluk, vesla).

Drina kajak avantura se organizuje svakodnevno, a u periodu Jun - Avgust preporučujemo ranije rezervisanje termina. Za registraciju je neophodno popuniti online formu na našem websajtu nakon čega ćemo vas kontaktirati za više detalja.

 

Program izleta

 

PROGRAM

 

07:00 Polazak iz Beograda

11:00 Dolazak u Perućac na Drini

11:00-12:00 Priprema za kajaking

12:00-17:00 Rekreativni kajaking na reci Drini

17:00-21:00 Povratak u Beograd.

 

Cene


Cene 2016 

1. Maj - 31. Oktobar

 

 

Grupe: Cene su različite zavisno od veličine grupe. Moguće su i rezervacije za individualne učesnike. Za više informacije kontaktirajte nas putem e-maila This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

Uključeno u cenu:

• Kajak dvosed, veslo, siguronosni prsluk, vodič, transfer za vreme programa

 

Nije uključeno u cenu:

• Piće i obroci, putno osiguranje

 

Preporuke


Preporučena oprema i odeća:


• Sandale, kostim za plivanje, 2 majice, krema za Sunce, šešir ili kačket, naočare, fotoaparat ili kamera, voda i dr. pića