Print
PDF

 

KAKO DO NAS


Start i kraj rekreativnih kajak treninga nalazi se na splavu Barakuda na samom ušću Save u Dunav, u centru Beograda.

Do splava Barakuda možete doći na sledeće načine:

Kolima

- Iz pravca Starog grada: Po prelasku Brankovog mosta na prvom semaforu skrenite desno ka Zemunu. Nakon 400m, na sledećem semaforu na koji naiđete skrenite opet desno. Nakon ležećeg policajca i oko 400m skrenite blago levo i dolazite na praking koji se nalazi pored vojske, moto kluba i restorana Asterix. Parking je besplatan i bezbedan jer ima svog čuvara. Svoje vozilo možete ostaviti što bliže restoranu Asterix. Nakon 40m šetnje kejom  ka Savi sa Vaše leve strane se nalazi splav Barakuda.

- Iz pravca Zemuna:

Iz Bulevara Nikole Tesle odmah pre poslovnog centra  Ušća na semaforu skrenite levo. Nakon ležećeg policajca i oko 400m skrenite blago levo i dolazite na praking koji se nalazi pored vojske, moto kluba i restorana Asterix. Parking je besplatan i bezbedan jer ima svog čuvara. Svoje vozilo možete ostaviti što bliže restoranu Asterix. Nakon 40m šetnje kejom  ka Savi sa Vaše leve strane se nalazi splav Barakuda.

- Iz pravca Novog Beograda:

Ulicom Milentija Popovića prođite pored Sava centra i Hajata, nastavite pravom ulicom Ušće. Nakon semafora koji se nalazi odmah pored poslovnog centra Ušće, nastavite pravo ka Dunavu. Nakon ležećeg policajca i oko 400m skrenite blago levo i dolazite na praking koji se nalazi pored vojske, moto kluba i restorana Asterix. Parking je besplatan i bezbedan jer ima svog čuvara. Svoje vozilo možete ostaviti što bliže restoranu Asterix. Nakon 40m šetnje kejom  ka Savi sa Vaše leve strane se nalazi splav Barakuda.

Prevozom:

GSP linije 15, 704,706,707.

U pravcu sa Zelenog venca izaći na stanici Ušće (prva stanica nakon Brankovog mosta). Peške nastaviti pešačkom stazom ka Zemunu. Na prvoj raskrsnici skrenuti desno. Pratiti biciklističku stazu u smeru ka Savi. Nakon 40m šetnje kejom od restorana Asterix  sa Vaše leve strane se nalazi splav Barakuda.